Maison des Pêcheurs, compleet vakantieverblijf aan de Côte d’Azur

Samen met Villa La Mauresque ligt Maison des Pêcheurs op een groot perceel in Juan les Pins op loopafstand van de Middellandse Zee. Omdat de accommodaties met een haag en een tuindeur van elkaar gescheiden zijn, kunnen ze zowel apart als gezamenlijk gehuurd worden.

Bungalow huren Côte d’Azur
Maison des Pêcheurs is een ruime bungalow die we liefkozend het vissershuisje noemen. In 2019 is de accommodatie volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht. Met een ruime tuin eromheen is de zon of de schaduw altijd op te zoeken. Verder zorgt een prachtige dennenboom op het perceel zelfs zonder gebruik van airconditioning altijd voor een natuurlijke koelte. In de maison is het door mede door de geïsoleerde wanden en dak altijd goed op temperatuur. In de woonkamer, keuken en aansluitende slaapkamer is ook vloerverwarming aangelegd.

Home sweet home
De accommodatie van ongeveer 100 m2 is met inmiddels 5 slaapkamers geschikt voor 10 personen. De maison is van alle gemakken voorzien. Dit geeft u de mogelijkheid om prima ‘thuis’ uitgebreid te koken voor het gezelschap. Gaat u liever uiteten? Dan is het stadje Juan les Pins met z’n vele restaurantjes en barretjes met 5 minuten lopen bereikt. Gasten kunnen hierdoor alle kanten op, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts omdat een auto simpelweg niet nodig is vanwege de korte afstanden.

En is uw groep groter dan 10 mensen? Dan kunt u, op hetzelfde perceel, ook Villa La Mauresque erbij huren die plaats biedt aan 16 personen. Lees hier meer over deze prachtige villa

Bereikbaarheid Maison des Pêcheurs
4 minuten lopen Juan les Pins I 4 minuten lopen naar de Middellandse Zee
Villa La Mauresque en Maison des Pêcheurs liggen op een perceel tussen Antibes en Cannes, op loopafstand van de Middellandse Zee. Op slechts 17 kilometer ligt het vliegveld van Nice waar dagelijks in de zomer veel vluchten naartoe gaan. Op loopafstand is het treinstation van Juan Les Pins te bereiken. Hier kunt u meer lezen over de omgeving en bereikbaarheid.

Contact & boeken
Wilt u meer weten over het huren van onze luxe vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op via Patricia.Janmaat.Blom@ChaletVilla.nl of via het telefoonnummer +31 6 457 564 65. Wilt u het vakantiehuis aan zee direct boeken? Dan kan dat via ons contactformulier of via HomeAway.nl

contactformulier

maison exterior