Villa La Mauresque, een authentieke accommodatie aan de Côte d’Azur

Op loopafstand van de helderblauwe zee en de gezellige terrasjes van de Côte d’Azur liggen Villa La Mauresque en Maison des Pêcheurs. Omdat de accommodaties op hetzelfde perceel liggen, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om bijvoorbeeld met een grote familie te komen, om met meerdere gezinnen vakantie te vieren of om een enkele accommodatie te huren voor een kleiner gezelschap.

Villa met zwembad aan de Côte d’Azur
De in 2019 volledig gerestaureerde en nieuw ingerichte Villa La Mauresque heeft alles wat je van een vakantiewoning in de Côte d’Azur verlangt. Met een privé-zwembad in de tuin en op loopafstand van de Middellandse Zee zijn er genoeg mogelijkheden om de verkoeling tijdens warme dagen op te zoeken. Ook in de nacht is het goed vertoeven in de villa door de geïsoleerde wanden en dak alsmede de aanwezige airconditioning. In de woonkamer, keuken en aansluitende slaapkamer is ook vloerverwarming aangelegd. Er is ook een houtkachel in de woonkamer die notabene de hele villa kan verwarmen.

Home sweet home
Met 7 slaapkamers en 5 badkamers is het mogelijk om met 16 personen te genieten van deze prachtige accommodatie. Met het zwembad in de tuin, een buitenkeuken en pergula, de diverse (dak)terrassen mét uitzicht op de zee, 300 meter lopen naar het strand, de gezellige strandrestaurants en het stadje Juan les Pins om te shoppen, cultuur of voor een terrasje om de hoek is het voor iedereen fijn vertoeven zonder dat er een auto nodig is. Zo hebben alle gasten de vrijheid om een dagje eropuit te trekken of om juist de schaduw op een terras in de tuin op te zoeken. Ook zijn er vier fietsen beschikbaar bij de villa en annexe.

En is uw groep groter dan 16 mensen? Dan kunt u, op hetzelfde perceel, ook Maison des Pêcheurs erbij huren die plaats biedt aan nog eens 8 personen. Lees hier meer over Maison des Pêcheurs

Bereikbaarheid Maison des Pêcheurs
4 minuten lopen Juan les Pins I 4 minuten lopen naar de Middellandse Zee
Villa La Mauresque (16p) en Maison des Pêcheurs (10p) liggen op een perceel tussen Antibes en Cannes, op loopafstand van de Middellandse Zee. Op slechts 17 kilometer ligt het vliegveld van Nice waar dagelijks in de zomer vluchten naartoe gaan. Op loopafstand is het treinstation van Juan Les Pins te bereiken. Hier kunt u meer lezen over de omgeving en bereikbaarheid.

Contact & boeken
Wilt u meer weten over het huren van onze luxe vakantievilla met zwembad in Zuid-Frankrijk? Neem dan gerust contact met ons op via Patricia.Janmaat.Blom@ChaletVilla.nl of via het telefoonnummer +31 6 457 564 65. Wilt u het vakantiehuis aan zee direct boeken? Dan kan dat via ons contactformulier of via HomeAway.nl

contactformulier

strand